Szép és tartós napernyők

A Scolaro napernyők kizárólagos magyarországi forgalmazójaként garantáljuk Önnek, hogy bármely napernyőnket választva nem csak szép, a legfrissebb design trendek szerinti árnyékolóhoz juthat hozzá, de a legújabb technológiáknak és a kimagasló minőségnek köszönhetően az árnyék öröme tartós is lesz.

A legjobb minőséget garantáljuk

A magyarországi árnyékolástechnikai cégek között egyedülálló minőségbiztosítási rendszerrel rendelkezünk. Ennek segítségével garantáljuk Önnek, hogy amikor nálunk vásárol, mindig a megszokott, kíváló minőséget kapja.

Kiváló szakembergárdával rendelkezünk

A Scolaro napernyők kizárólagos magyarországi forgalmazójaként több mint 30 éve vagyunk szereplője a magyar árnyékolástechnikai piacnak. Szakembereink ezidő alatt megszerzett tapasztalata és rendszeres továbbképzése biztosítja, hogy a felhasznált anyagok, és az elvégzett munkálatok színvonala mindig a legjobb minőségű legyen.

Időben érkezünk és tisztaságot hagyunk

Mindig az előre egyeztetett időben érkezünk, és a munkálatok elvégzése után olyan rendet és tisztaságot hagyunk magunk után, hogy Önnek ezután már nincs más dolga csak élvezni a kellemes, hűsítő árnyékot.

Termékeink nem csak szépek, tartósak is

Termékeink nem csak elegánsak, de szinte örökéletűek is. Minden általunk forgalmazott elem kielégíti a legmagasabb minőségi elvárásokat, legyen az a napernyő szerkezete, a vászon, vagy az ernyőhöz tartozó kiegészítők bármelyike.

Kiterjedt és hűséges ügyfélkörrel rendelkezünk

Semmi sem bizonyítja jobban az általunk forgalmazott termékek és a hozzájuk nyújtott kiegészítő szolgáltatások kíváló minőségét, mint kiterjedt és hűséges ügyfélkörünk.

Megbízható viszonteladói hálózat

Kiterjedt és megbízható viszonteladói hálózatunknak köszönhetően elég felvennie velünk a kapcsolatot, és máris megadjuk az Önhöz legközelebbi partnerünk elérhetőségét. Így a lehető legkényelmesebben bonyolíthatja le a vásárlást.