Kedves Vásárlónk, Partnerünk,


A kialakult járványügyi helyzetre tekintettel bemutatótermünkben és irodánkban korlátozzuk a személyes ügyintézés lehetőségét. A bemutatóterem nem tart nyitva, ott személyes ügyintézésre bizonytalan ideig nincs lehetőség. A személyes ügyintézés elkerülésével csökkenthetőek a megfertőződés kockázatai, és ezzel is hozzájárulhatunk a járvány terjedésének mérsékléséhez.

A bevezetett intézkedések visszavonásig érvényesek 2020. március 16-tól a Fehér és Társai Kft. minden egységében.

Ügyintézésre kizárólag telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül tudunk korlátozott ügyeleti időben lehetőséget biztosítani.

Kérjük mielőtt telefonálna, részesítse előnyben az e-mailes ügyintézést. Kollégáink minden e-mailre válaszolnak.

E-mailes elérhetőségek:

Napernyo.com: info@napernyo.com

Kertishop: info@kertishop.com

Big Green Egg: hello@greenegg.hu


Telefonos elérhetőségek:

Ügyfélszolgálat: 

+3613877909 (korlátozott ügyeleti időszak)

Árnyékolástechnika és Kertishop: 

+36703173241 – id. Fehér András 

+36703173245 – Fehér Andrásné

Big Green Egg: 

+36307315704 – Kertész Ábel

+36703173242 – ifj. Fehér András


Minden kedves ügyfelünket szeretnénk biztosítani arról, hogy a már leadott megrendelések teljesítése folyamatban van. Minden folyamatban lévő ügyben felvesszük Önökkel a kapcsolatot, és megpróbáljuk a kialakult helyzetre való tekintettel a legjobb megoldást megtalálni.

Megrendelésekről:

Egyedi esetekben előre egyeztetett megrendeléseket felveszünk, azokat amíg lehetőség van rá, előre utalás után futárszolgálattal kézbesíteni tudjuk. A jelen helyzetre való tekintettel a megszokottnál hosszabb szállítási idő előfordulhat. Faszén, törékeny kerámia kiegészítők és egyéb szállításra nem alkalmas termékek megrendelése esetén kérjük előre, e-mailben érdeklődjön. 

A megrendelések leadásának legegyszerűbb módja ha webshopon keresztül, előre átutalással történik a megrendelés. Ha a kiszállítás nem megoldható, az átvétel módjáról a feldolgozás után egyeztetünk. A megrendelésekről távszámlát küldünk, ezért érvényes e-mail címre van szükség. 

Személyes átvételre csak indokolt esetben van lehetőség, előre egyeztetett időpontban. 

Kérjük megértésüket és türelmüket! Köszönjük, hogy Ön is együttműködik velünk.

Vigyázzunk egymásra!


Üdvözlettel,


a Fehér és Társai Kft. munkatársai és vezetősége

A legjobb minőséget garantáljuk

A magyarországi árnyékolástechnikai cégek között egyedülálló minőségbiztosítási rendszerrel rendelkezünk. Ennek segítségével garantáljuk Önnek, hogy amikor nálunk vásárol, mindig a megszokott, kíváló minőséget kapja.

Kiváló szakembergárdával rendelkezünk

A Scolaro napernyők kizárólagos magyarországi forgalmazójaként több mint 30 éve vagyunk szereplője a magyar árnyékolástechnikai piacnak. Szakembereink ezidő alatt megszerzett tapasztalata és rendszeres továbbképzése biztosítja, hogy a felhasznált anyagok, és az elvégzett munkálatok színvonala mindig a legjobb minőségű legyen.

Időben érkezünk és tisztaságot hagyunk

Mindig az előre egyeztetett időben érkezünk, és a munkálatok elvégzése után olyan rendet és tisztaságot hagyunk magunk után, hogy Önnek ezután már nincs más dolga csak élvezni a kellemes, hűsítő árnyékot.

Termékeink nem csak szépek, tartósak is

Termékeink nem csak elegánsak, de szinte örökéletűek is. Minden általunk forgalmazott elem kielégíti a legmagasabb minőségi elvárásokat, legyen az a napernyő szerkezete, a vászon, vagy az ernyőhöz tartozó kiegészítők bármelyike.

Kiterjedt és hűséges ügyfélkörrel rendelkezünk

Semmi sem bizonyítja jobban az általunk forgalmazott termékek és a hozzájuk nyújtott kiegészítő szolgáltatások kíváló minőségét, mint kiterjedt és hűséges ügyfélkörünk.

Megbízható viszonteladói hálózat

Kiterjedt és megbízható viszonteladói hálózatunknak köszönhetően elég felvennie velünk a kapcsolatot, és máris megadjuk az Önhöz legközelebbi partnerünk elérhetőségét. Így a lehető legkényelmesebben bonyolíthatja le a vásárlást.