Lépjen velünk kapcsolatba!

Fehér és Társai Kft.
H-1038 Bp., Szentendrei út 276.
Tel.: (06-1) 387-7909
Fax: (06-1) 439-0063
info @ napernyo.com

Küldjön nekünk üzenetet!
Engedje meg, hogy hat pontban összefoglaljuk az előnyeit annak, ha Ön a Scolaro napernyők kizárólagos magyarországi forgalmazójától, a Fehér és Társai Kft-től vásárol:

1. Garantáljuk Önnek a legjobb minőséget!

A magyarországi árnyékolástechnikai cégek között egyedülálló minőségbiztosítási rendszerrel rendelkezünk. Ennek segítségével garantáljuk Önnek, hogy amikor nálunk vásárol, mindig a megszokott, kíváló minőséget kapja.

2. Kiváló szakembergárdával rendelkezünk

A Scolaro napernyők kizárólagos magyarországi forgalmazója a Fehér és Társai Kft. 20 éve szereplője a magyar árnyékolástechnikai piacnak. Szakembereink ezidő alatt megszerzett tapasztalata és rendszeres továbbképzése biztosítja, hogy a felhasznált anyagok, és az elvégzett munkálatok színvonala mindig a legjobb minőségű legyen.

3. Időben érkezünk és tisztaságot hagyunk magunk után

Mindig az előre egyeztetett időben érkezünk, és a munkálatok elvégzése után olyan rendet és tisztaságot hagyunk magunk után, hogy Önnek ezután már nincs más dolga csak élvezni a kellemes, hűsítő árnyékot.

4. Termékeink nem csak szépek de tartósak is!

Termékeink nem csak elegánsak, de szinte örökéletűek is. Minden általunk forgalmazott elem kielégíti a legmagasabb minőségi elvárásokat, legyen az a napernyő szerkezete, a vászon, vagy az ernyőhöz tartozó kiegészítők bármelyike.

5. Kiterjedt és hűséges ügyfélkörrel rendelkezünk

Semmi sem bizonyítja jobban az általunk forgalmazott termékek és a hozzájuk nyújtott kiegészítő szolgáltatások kíváló minőségét, mint kiterjedt és hűséges ügyfélkörünk.

6. Kiterjedt és megbízható viszonteladói hálózattal rendelkezünk

Kiterjedt és megbízható viszonteladói hálózatunknak köszönhetően elég felvennie velünk a kapcsolatot, és máris megadjuk az Önhöz legközelebbi partnerünk elérhetőségét. Így a lehető legkényelmesebben bonyolíthatja le a vásárlást.Nyitvatartás:
Hétfő: 8-17 óra
Kedd: 8-17 óra
Szerda: 8-19 óra
Csütörtök: 8-17 óra
Péntek: 8-16 óra

Idézet teteje
Várnagy Katalin
Siófok
“Ez a napernyő tényleg bírja a strapát. Vettünk hozzá egy lámpát is - nagyon jól mutat esténként! :)”
Idézet alja
Idézet teteje
Somogyi Péter
Budapest
“Kellett egy árnyékos pont a kertbe. Kisszéket, nyugágyat betoltam az oldalkaros napernyő alá - tökéletes szieszta-hely lett.”
Idézet alja